Code software

Få mere værdi ud af din UC platform

UC Change er nordisk leverandør af markedets stærkeste portefølje af løsninger til statistik, rapportering, adoption, optimering og beslutningsstøtte til dit Unified Communications / Voice miljø.

Her er en kort beskrivelse af hvad platformen løser af problemstillinger – og lige herunder, kan du klikke og se mere om hvert enkelt modul.

Beslutningsstøtte

Clobba leverer hurtigt og præcist de informationer, der er nødvendige for at træffe beslutninger – og som kun vanskeligt kan leveres fra Microsofts eget univers.

Den lette tilgængelighed af forretnings-data for relevante ledere, gør det muligt at træffe beslutninger på et solidt grundlag.

Er der sammenhæng mellem vores servicemål og hvor hurtigt vi svarer kundeopkald? Er der agenter til at betjene telefonkøerne? Besvarer vi opkald ligeså hurtigt hjemmefra, som på kontoret? Har vi det rette antal MS-licenser, eller betaler vi for noget vi ikke bruger? Har organisationen taget virtuelle møder til sig, eller er der ”lommer”, der ikke er kommet langt nok? Bliver vores investeringer i Teams Room Systems (MTR) udnyttet?

Svarene på disse og mange andre spørgsmål, er let tilgængelige via Clobba for lige præcis dem, der har brug for svarene.  

Adoption - eksempler

Bruger alle de certificerede headsets, eller risikerer manglende adoption at skabe ringe lyd-kvailitet i online møder?

Udnyttes investeringen i MS Teams Rooms systems (MTR) til online møder, eller blot som eksterne skærme?

Er agenterne i CallQueues klar over deres roller og den leverede service?

Video og indholdsdeling øger kvaliteten i online møder – i hvilken grad udnytter vi det?

Flyt trivielle opgaver fra knappe admin-ressourcer

Mange virksomheder oplever begrænsninger på ressourcer og kompetencer omkring Microsoft Teams miljøet. Dels PowerBI og PowerShell, men også ift. hvor mange, der kan/skal have udvidede rettigheder i admin-portalen – og dermed kan løse en række opgaver.

Med Clobba er det let at sætte den rigtige rapportering op uden PowerBI, tildele voice-licens og telefonnummer uden PowerShell, ændre velkomsthilsener og åbningstider i telefonkøer uden admin-rettigheder og få et enkelt grafisk interface til håndtering af MS-licenser uden admin-rettigheder.

Det giver en langt større fleksibilitet, hurtigere tilpasninger, øget kvalitet, bedre og mere effektiv drift, samt generelt besparelser på den samlede omkostning til drift og licenser.

Besparelser

Reducér antal involverede og det samlede tidsforbrug ift.:

Skabe beslutningsstøtte gennem avanceret rapportering

Optimeret udnyttelse af nummerserier

Compliant voice-recording af Teams voice 80% billigere

Optimering af Microsoft-licenser

Ét rapporteringssystem til flere voice-platforme

Især større internationale organisationer har flere voice-platforme i drift, med eget set-up for performance-overvågning, hvilket komplicerer gennemskueligheden og gør det vanskeligere at planlægge en migration fra legacy systemer til eksempelvis Teams Voice.

Clobba supporterer en række af de største platforme og kan dermed levere avanceret rapportering på tværs, gennem ét samlet værktøj.

I Norden kan det eksempelvis ofte være ved at samle data fra MS SfB/Teams, Mitel og Avaya i en samlet rapporteringsplatform.

Måske vi kan værdiforøge din UC-platform? Book et møde.

Book et møde her
+45 20404036 eller skriv info@ucchange.com